Zdravověda pro každého

Červená řepa

Červená řepa

  • autor: Margaret Briggs
  • vazba: tvrdá
  • formát: 114 x 240 mm
  • rozsah: 160 stran
  • EAN 9788073214937

    Červenou řepu a její blahodárné účinky na lidský organizmus znali již staří Římané. Tato zdravá nenáročná a cenově dostupná zelenina se v poslední době stala velmi oblíbeným doplňkem našeho jídelníčku. Upravuje se nejrůznějším způsobem, můžeme ji vařit, dusit či péct, ale lze ji konzumovat i syrovou. Nejznámějším pokrmem, v němž nesmí červená řepa chybět, je ruský boršč. Méně známý příbuzný červené řepy je mangold. Jeho listy se připravují podobně jako špenát.






  • PODOBNÉ TITULY

    Lehká kuchyně
    Ovoce a zelenina jako lék
    Všechno o jídle
    Zdravá kuchyně
    EN
    Rosteme s knihou